Bewegingsbanken

1 2 3 4

Bewegingsbanken
De zes bewegingsbanken laten het lichaam ieder gedurende 10 minuten bepaalde bewegingen uitvoeren. Het samenspel van een uur lang automatisch bewegen en de door ons aangewezen oefeningen , zorgt voor opzienbarende resultaten op het gebied van het versterken en verstevigen van de spieren.
Uw lichaam hoeft de zwaartekracht niet te overwinnen en krijgt alsnog de mogelijkheid voor een enorme bewegingskapaciteit, die met grondoefeningen niet mogelijk zouden zijn.

.
Mobilisatie
Behalve de spieren te versterken, wordt bovendien de bloedcirculatie gestimuleerd.
De gewrichten van schouders, armen, heupen en benen worden gemobiliseerd en hierdoor soepeler en beweeglijker. Door de horizontale stand van de bewegingsbanken wordt de wervelkolom minder belast, waardoor mensen met spier- en gewrichtsklachten enorm veel voordeel uit het therapeutische effect van onze apparatuur en de programma´s kunnen halen. Op den duur zullen die mensen voelen dat zij weer actiever aan het leven deel kunnen nemen.
Op iedere bank zijn er verschillende houdingen en bewegingsuitvoeringen mogelijk, waardoor iedere klant een individueel programma krijgt toegewezen, aangepast op de wensen en mogelijkheden van de persoon.

.
Figuurcorrectie
De spierverstevigende oefeningen op de bewegingsbanken hebben het effect dat u “strakker in het vel” komt te zitten. Het resultaat is, dat u centimeters verliest.
Bij iedere bank wordt uitgelegd welke oefeningen u uit moet voeren. Het versterkende effect op de spieren wordt vergroot door zelf mee te werken tijdens de automatische bewegingen. Verschillende spiergroepen zoals b.v. de buik- bil- en beenspieren worden regelmatig aangespannen.
Wij bieden een gratis proefles aan, waarbij er een intake gesprek plaats vindt en u opgemeten kunt worden. Dit wordt maandelijks herhaald, om te controleren in hoeverre het spierverstevigende effect heeft plaatsgevonden.

.
Abonnement of kuur
U kunt bij een abonnement of kuur zelf bepalen of u gebruik wilt maken van de bewegingsbanken, de cardiofitness of de power plate en het ook met elkaar combineren. Wij werken op afspraak, zodat er geen lange wachttijden ontstaan.