Indoor Cycling

1  2  DSC_0917_6

Wat is Indoor Cycling?

Indoor Cycling is conditie-verbetering, vetverbranden én intervaltraining, kortom een complete workout.

Voor wie is Indoor Cycling?

Indoor Cycling is voor iedereen die op een even plezierige als effectieve wijze wil werken aan zijn of haar conditie. Er is geen speciaal ritmegevoel of coördinatie nodig. De oefeningen zijn simpel en daardoor voor iedereen herkenbaar, omdat je weinig hoeft na te denken kun je helemaal opgaan in de training en in de muziek. Dat maakt Indoor Cycling niet alleen gezond voor je lichaam, maar ook voor je geest. Na de les voelt je hoofd leeg en kun je er weer tegenaan!

Bij Indoor Cycling gebruiken wij zelfgekozen muziek (speciaal geselecteerd door de instructeur) en oefeningen. Tijdens de workout wordt de weerstand van de fiets aangepast, afhankelijk van het tempo en de soort oefening. De oefeningen bestaan uit onder andere; een vlakke weg, een heuvel en sprints (of combinaties daarvan) Je bepaalt daarbij zelf op je eigen bike de zwaarte van de training, eventueel met gebruik van een hartslagmeter.

Probeer het eens!

Tip: Wil je eens een spinningles met je vrienden of familie? Er kunnen maximaal 10 personen aan een les deelnemen. Onze instructeurs staan voor je klaar. Bel voor een afspraak!