Bewegings­banken

Je wilt graag in beweging blijven, maar je hebt daarbij een steuntje in de rug nodig? Dan zijn onze bewegingsbanken iets voor jou. Deze apparaten helpen je door de beweging vóór je te maken. We zien prachtige resultaten bij mensen die moeite hebben met bewegen, maar die hierdoor toch sterkere en stevigere spieren krijgen.

Versterken en verstevigen

We hebben zes bewegingsbanken, die allemaal een andere beweging voor je maken. Ieder apparaat gebruik je tien minuten. Tijdens deze tien minuten doe je aanvullende oefeningen voor onder andere de buik- en beenspieren. Ook kun je gebruik maken van gewichten. Door zelf mee te werken tijdens de automatische bewegingen krijg je nog meer resultaat. 

Voordelen van bewegingsbanken

De oefeningen op de bewegingsbanken doe je liggend. Dit is een groot voordeel voor mensen met rug- en gewrichtsklachten. Je spieren worden sterker, en je lichaam wordt strakker. 

Proberen?

Je kunt gratis een proefles op onze bewegingsbanken volgen. Na een intakegesprek doen we een aantal metingen en kun je aan de slag. De metingen kunnen we iedere maand herhalen, om te zien wat het effect is. Neem nu contact met ons op en maak één afspraak voor een proefles!

Abonnement of kuur

Heb je een abonnement bij ons, of een kuur van 12 beurten, dan kun je zelf aangeven of je de bewegingsbanken wilt gebruiken. Wij werken op afspraak, dus je hoeft nooit lang te wachten als je de apparaten wilt gebruiken.