Groepslessen

Bij Invita-active kun je verschillende groepslessen volgen. Wij bieden Buik-Billen-Benen training, Hatha Yoga en Yin Yoga aan. Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen op 3 november 2020, mogen er gedurende 2 weken geen groepslessen plaatsvinden.

Buik-Billen-Benen

Bij deze les train je vooral (maar niet alleen) je buik, billen en benen. De les is ‘low-impact’, wat betekent dat je geen heftige bewegingen maakt zoals springen, waardoor er weinig druk is op je gewrichten. Na een warming-up doen we oefeningen die je spieren sterker maken. Daarbij gebruiken we soms gewichten, dyna-bands, balanskussens, loops of pilatesballen. Is het lekker weer? Dan gaan we ook weleens naar buiten. Deze les is geschikt voor jong en oud en wordt iedere dinsdagochtend om 9:00 uur gegeven.

Hatha Yoga

Hatha Yoga is de soort yoga die het meest voorkomt in de westerse wereld. Het is een toegankelijke vorm van yoga met ademhalingsoefeningen, lichaamshoudingen en meditatie. Aan het einde van de les is er een oefening voor volledige ontspanning. Iedereen kan meedoen aan yoga, je hoeft niet lenig te zijn of ervaring te hebben. Je oefent binnen de mogelijkheden van je lichaam. Je kunt door yoga meer rust vinden, het kan stress verminderen en voor meer flexibiliteit, kracht en verbinding zorgen. Voor yoga kun je het beste comfortabele kleding in laagjes dragen. Om te voorkomen dat je aan het einde van de les afkoelt kun je sokken en een trui meenemen. Yoga matjes zijn aanwezig.
Voor Meer informatie kunt u contact opnemen met Ina Rozema  onder
email: ina@zunneyoga.nl of tel: 06-11050789

Yin Yoga

Yin Yoga is een ontspannende vorm van yoga, waarbij het minder dynamisch is en je langer in één houding blijft. Hierbij wordt eraan gewerkt om het bindweefsel op te rekken en te stimuleren, de gewrichten beweeglijker te maken, het lichaam te versterken en flexibeler te maken, zodat het de mogelijkheid krijgt, om na blessures sneller te herstellen.
Yin Yoga is voor iedereen toegangkelijk, ongeacht leeftijd, conditie of situatie.

Onze yogalessen worden gegeven door Ina Rozema en Harma Garming.
Meedoen?

Neem dan voor de Hatha yoga contact op met Ina via: ina@zunneyoga.nl of voor Yin Yoga met Harma via: info@yindharma.nl