Snelbruiner

Zonnig nieuws!

Ons zonnetje schijnt 7 dagen per week van 6:00 tot 23:00! Geef je weerstand een boost en verhoog tevens je vitamine D niveau! Zo heb je ook in de wintermaanden een gezond kleurtje.

Kom voor je eerste afspraak tijdens de openingstijden met begeleiding. Wij leggen je dan graag ons reserveringssysteem en het gebruik van de Ergoline uit. Voor een afspraak, kun je ons ook buiten de openingstijden bereiken onder: 06-30666284. Tijdens de openingstijden kun je ons ook bereiken op 0524-518819 .

Bij je eerste bezoek vul je de huidtype-analyse in en ontvang je een tag en zonnebankkaart, zodat je 7 dagen per week gebruik kunt maken van de ergoline snelbruiner.

Annuleer de reservering zodra je één van deze vragen met “ja” kunt beantwoorden:

Had je een of meerdere van deze klachten in de afgelopen 24 uur?

Koorts vanaf 38 graden               

Hoesten                                         

Neusverkoudheid                       

Benauwdheidsklachten             

Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?

Heb je het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)         

Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Heb je een huisgenoot /gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?

Bij Invita-active kun je gebruik maken van een snelbruiner – zonnebank in onze zonnestudio. Bij goed gebruik zorgt een snelbruiner ervoor dat je minder stress ervaart en meer gelukshormoon aanmaakt.

Waarom de snelbruiner?

Door het UV-licht in de snelbruiner gaat je lichaam vitamine D aanmaken. Dit is goed voor je hele lichaam, je organen, immuunsysteem en botten. Een beetje kleur geeft je een gezonde uitstraling en je huid is beter beschermd tegen de zon. 

Verantwoord zonnen

Het is heel belangrijk om op een goede manier gebruik te maken van de snelbruiner. Bij het eerste bezoek vul je een vragenlijst in, waarmee we bepalen wat jouw huidtype is. Vervolgens zorgen we dat je het gebruik van de snelbruiner op een verantwoorde manier opbouwt. Ben je jonger dan 18 jaar? Dan mag je onze snelbruiner niet gebruiken. 

Na het gebruik van de zonnebank kun je gratis gebruik maken van onze douches. 

Kosten

10 minuutjes zonnen bedraagt € 5. Indien je huidtype een langere bezonningstijd toelaat, betaal je €2,50 extra per 5 minuten tot een max van 25 minuten. Voor b.v. 50 euro koop je een kuur met 10 bezoeken à 10 minuten.

Kuur met 10 bezoeken:

  • 10 x 10 minuten = 50 euro
  • 10 x 15 minuten = 75 euro
  • 10 x 20 minuten = 100 euro
  • 10 x 25 minuten = 125 euro

Toegang in de zonnestudio

Nadat je huidtype bepaalt is en de opbouw van de kuur vast staat, kun je gebruik maken van de toegangscontrole via de tag, die je ontvangt bij aankoop van een kuur.