Snelbruiner

Bij Invit-active kun je gebruik maken van onze snelbruiner. Bij goed gebruik zorgt een snelbruiner ervoor dat je minder stress ervaart en meer gelukshormoon aanmaakt.

Waarom de snelbruiner?

Door het UV-licht in de snelbruiner gaat je lichaam vitamine D aanmaken. Dit is goed voor je hele lichaam, je organen, immuunsysteem en botten. Een beetje kleur geeft je een gezonde uitstraling en je huid is beter beschermd tegen de zon. 

Verantwoord zonnen

Het is heel belangrijk om op een goede manier gebruik te maken van de snelbruiner. Bij het eerste bezoek vul je een vragenlijst in, waarmee we bepalen wat jouw huidtype is. Vervolgens zorgen we dat je het gebruik van de snelbruiner op een verantwoorde manier opbouwt. Ben je jonger dan 18 jaar? Dan mag je onze snelbruiner niet gebruiken. 

Na het gebruik van de snelbruiner kun je gratis gebruik maken van onze douches. 

Kosten

Het gebruik van de snelbruiner kost 8 euro per keer voor maximaal 16 minuten. Indien je huidtype een langere bezonningstijd toelaat, betaal je €1,50 extra per muntje van 4 minuten tot een max van 24 minuten. Voor 75 euro koop je een kuur met 10 bezoeken. 

Toegang

Nadat je huidtype bepaalt is en de opbouw van de kuur vast staat, kun je gebruik maken van de toegangscontrole via de tag, die je ontvangt bij aankoop van een kuur.