Zonnebank

1  2  3.1

Onze Snelbruiner Ergoline Affinity 600

De zonnebank bij Invita-active is van Ergoline met maar liefst 48 lampen en 3 gezichtsbruiners voor een schitterend resultaat! Daarbij moet de bezonningstijd op het huidtype aangepast worden. Wanneer je voor het eerst bij ons binnenstapt, ben je verplicht een vragenlijst in te vullen, waarmee wij jou huidtype bepalen. Hiermee wordt er gewerkt aan een  verantwoorde kuuropbouw.

Na gebruik van de zonnebank kun je gratis gebruik maken van onze douches.

Beneden de 18 jaar mag je geen gebruik maken van de zonnebank.

 

Het plus aan gezondheid:

Om gezond te blijven is zonlicht voor ons lichaam van essentiël belang. Zon is leven. Bij Invita-active kun je gedoseerd zonnen wanneer het jou uitkomt.

Tegenwoordig is het zeer belangrijk gecontroleerd en veilig te zonnen. Daarom bezitten wij in onze snelbruiner uv-lampen die aan de wettelijke richtlijnen voldoen. Je bruint terwijl je de positieve biologische aspecten niet uit het oog verliest.

Goed gedoseerd biedt een zonnebad vele positieve factoren voor de mens, zoals: stress-afbouw en aanmaak van het gelukshormoon. Dus kortom: De zon maakt gelukkig en geeft energie.

Door het uv-licht wordt er op een natuurlijke wijze Vitamine D in ons lichaam aangemaakt. Dit zorgt voor een betere functie van bijna alle cellen en organen en versterkt het immuunsysteem en onze botten.

Een getinte huid zorgt voor een gezondere uitstraling. Het is in de meeste gevallen niet het streven naar een donker gebruint lichaam, maar naar een mooi getint kleurtje. Bovendien word je huid beter beschermd tegen verbranding in de buitenzon.

D.m.v. de zonnebank is het mogelijk de geschikte tijd en intensiteit van de uv-straling op jou huidtype afgestemd te doseren, want het is zeer belangrijk verbranding van onze huid te vermijden.

Een bezoek aan de zonnebank kost € 8,- en een kuur van 10x € 75,-.